neděle 17. června 2012

Grapefruit

Grapefruit má nízký glykemický index, takže zajišťuje pomalé a efektivní vstřebávání sacharidů. Díky němu se cukry nepřeměňují na tuky. Grapefruit pomáhá redukovat nadváhu, a proto je vhodný při redukčních dietách.
Proč ještě je dobré jíst grapefruit?
  • Pro vysoký podíl vitamínu C zvyšuje obranyschopnost organismu.
  • Působí protizánětlivě a antimykoticky (včetné plísňových onemocnění kůže).
  • Zlepšuje chuť k jídlu a přitom potlačuje chuť na sladké.
  • Zlepšuje krevní oběh a látkovou výměnu.
  • Upravuje hladinu cukru v krvi, snižuje hladinu cholesterolu.
  • Mírní potíže při křečových žilách.
  • Mírní potíže spojené s revmatismem, ředí hustou krev.
  • Působí pozitivně na zdraví srdce, zbavuje cévy nánosů.
  • Působí proti rakovině.
  • Má detoxikační účinky.
  • Zmírňuje trávicí a střevní potíže, obnovuje poškozenou střevní mikroflóru.
  • Působí proti infekci ústní dutiny, horních i dolních cest dýchacích a proti infekci uší.
  • Působí proti zánětům pochvy a výtokům, zmírňuje příznaky gynekologických potíží.
  • Podporuje léčbu alergií, astmatu, ekzémů.
  • Doporučuje se po prodělané Lymské Boreliose.

Publikováno 16.2.2012

Žádné komentáře :

Okomentovat