pondělí 18. června 2012

Pangasius s rajčaty a sýrem s bramborem (306 kcal)

1 porce:
150 g pangasiuse (135 kcal)
100 g rajčete (22 kcal)
2 plátky Eidam 20 % tuku plátky šumavský (77 kcal)
100 g brambor (71 kcal)
sůl, koření na ryby, provensálské koření

Pangasiuse položíme na alobal, osolíme a okořeníme kořením na ryby, na pangasiuse položíme rajče nakrájené na kolečka, posypeme provensálským kořením a alobal zabalíme a pečeme v troubě při 180 C cca 20 minut, potom alobal rozbalíme, na rajčata položíme sýr a otevřené pečeme ještě cca 10 minut. Podáváme s vařeným bramborem.
 
 
Publikováno 10.5.2012
 
 
1 Ený Ený | Web | 10. května 2012 v 18:00 | Reagovat
Pangasia si už nekupuju od té doby,co byl samá voda a chutnal jak bahno:DD
Děkuju moc,stačí mi z tý písemky 4 (ale 3 by byla lepší:D) ,aby byla konečná 3 na vysvědčení,tak snad nejsem takový lempl,abych to dala na 5 :DD
 

1 komentář :