pondělí 18. června 2012

Parmezánový pangasus s fazolkami (267 kcal)

1 porce:
150 g pangasuse (135 kcal)
20 g parmezánu (78 kcal)
1 bílek (16 kcal)
150 g fazolových lusků Albert (37 kcal)
Sůl, pepř

Bílek smícháme s parmazánem a pepřem. Rybu osolíme (mírně, parmezán sám o sobě je slaný), obalíme v sýrové směsi a uložíme do pekáčku vyloženého pečícím papírem. Zbytek směsi nalijeme na maso a pečeme v troubě předehřáté na 200°C asi 20 - 25 minut. Podáváme s fazolkami.
 
 
 
Publikováno 19.4.2012
 
 
1 Sporty M. Sporty M. | Web | 19. dubna 2012 v 14:33 | Reagovat
:D ty jsi šikulka, můj obdiv :)
2 brokolicova brokolicova | Web | 19. dubna 2012 v 14:35 | Reagovat
Nejem síce rybky, ale v každom prípade tento recept milovníkov pangasia poteší :)
3 fitness-girl fitness-girl | Web | 19. dubna 2012 v 14:49 | Reagovat
Dneska jsem měla něco podobného - taky pangase v sýrovém těstíčku a k tomu špenátový salát s rajčátky :) Ale s tím parmazánem to musí být moc dobré, už jsem ho dlouho neměla.
4 brokolicova brokolicova | Web | 19. dubna 2012 v 17:33 | Reagovat
To aj ja- ako keby po nich vytrávilo, však :(
 

Žádné komentáře :

Okomentovat